FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'поврзан', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } } функција checkLoginState() { FB. getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); } Скокни до содржината

Тоа е едноставно како 3… 2… 1…

ПЕРСОНАЛИЗИРАЈТЕ ВАШИОТ ДЈ АУДИО ДРОПС ИЛИ ЦАРИНСКО ВИДЕО ГИ СЕГА!

Нарачајте го вашиот CUSTOM DJ DROPS СЕГА!

ПЛУС, веднаш преземете стотици претходно направени DJ Drops.

Официјалната пресметка на NYE 2023 повеќе од 20 години е една од најмоќните алатки за новогодишната ноќ во индустријата за диџеи и ноќни клубови. Револуционизираше како диџеи, ноќни клубови и други хотелски простории градат возбуда и создаваат луда количина на енергија со толпи од која било големина. Продуцентите на официјалното пресметување на NYE 2023 се сезонски диџеи и менаџери на ноќни клубови / ресторани од раните 1990-ти. За тоа време, тие забележаа од година во година, на многу пазари и места низ целиот свет, нивните толпи и клиенти се распрснаа штом полноќ погодија на новогодишната ноќ.

Така, дошле до генијално решение…

Прво, ја создадоа четири минути "NYE Прилагодено одбројување" in аудио форма. Потоа, неколку години подоцна тие го произведоа високо ценетиот 4К, графички интензивен одбројување на видео, менување на новогодишните настани во целиот свет.

Официјалната NYE Countdown 2023 е прилагодена со професионално искажаните имиња на диџеите и местата и деловните логоа во рамките на нивните одбројувања.

Одбројувањето на NYE создава неверојатно „Забава цела ноќ“ енергија на места каде што народот танцува, се ангажира и пие преку ударот на полноќ за да ги зголеми и зголеми профитите во барот!

Официјалниот NYE Countdown 2023 се користи исклучиво од професионални работни дискови, диџеј-диџеи, диџеи за VJ или видео, ноќни клубови, барови, радиостаници, казина, хотелски ланци, одморалишта, базени за рекорди, места за забава и производствени компании низ целиот свет.

Официјалната пресметка на NYE е достапна на 4 јазици;
АНГЛИСКИEspañolFrançais & DEUTSCHE.

¡Nosotros hablamos español! Клик на Хага и „Чет во живо“

  1. КВАЛИТЕТ: Доаѓа во 4K, 2K. 1080p или 720p (* достапен обичај)
  2. ДОЛИ:   4 минути (* или обичајно време)
  3. ФОРМАТ: Работи со целиот софтвер на Dj Video и со сите плеери со DVD / Blu Ray * (само известете ни кој формат го користите за да можеме да ви го добиеме точниот тип)
  4. УПОТРЕБА: Ние ќе ги додадеме вашето име и клуб / настан професионално искажан, плус вашето лого во ВАШИОТ одбројување за максимално брендирање!
  5. ИСПОРАКА:  СИТЕ НАЈДОВРСКИ НАДВОРЕШНИ НАБАВКИ се 100% гарантирани за да се испорачаат ПРЕД ВАШАТА СОСТОЈБА НА НОВА ГОДИНА ИЛИ БЕСПЛАТНО!
0