Kalo tek përmbajtja

Është aq e thjeshtë sa 3… 2… 1…

PERSONALIZOJE DJ AUDIO TUAJ TUAJ OSE VESHTUST VIDEO VDEKJE TANI!

Porosit DJ tuaj CUSTOM DROPS TANI!

PLUS, shkarkoni në çast qindra DJ Drops të përgatitura paraprakisht.

Countdown zyrtar i NYE 2023 ka qenë një nga mjetet më të fuqishme të Vitit të Ri në industrinë e DJ dhe klubeve të natës për mbi 20 vjet. Ajo ka revolucionarizuar sesi DJ-të, Klubet e natës dhe vendet e tjera të mikpritjes ndërtojnë rrëmujë dhe krijojnë sasi të çmendur energjie me turma të çdo madhësie. Prodhuesit e NYE Countdown 2023 zyrtar kanë qenë DJ me përvojë dhe menaxherë të klubeve të natës / restoranteve që nga fillimi i viteve 1990. Gjatë asaj kohe ata vunë re vit pas viti, në shumë tregje dhe vende në të gjithë botën, turmat dhe klientët e tyre u shpërndanë sapo goditi mesnata në prag të Vitit të Ri.

Kështu, ata dolën me një zgjidhje të zgjuar…

Së pari, ata krijuan katër minutën "Countdown e personalizuar e NYE" in forma audio. Pastaj, disa vjet më vonë ata prodhuan 4K, shumë të vlerësuar, grafik intensiv numërim video, duke ndryshuar ngjarjet e Vitit të Ri në të gjithë botën.

Countdown zyrtare NYE 2023 është përshtatur me DJ dhe emrat e vendit të shprehur profesionalisht, dhe logot e biznesit brenda llogaritjes së tyre.

Countdown NYE krijon një të mahnitshme "festë gjithë natën" energji në vendet që i mban turmat të kërcejnë, të angazhohen dhe të pijnë rrugën e mesnatës për të rritur dhe maksimizuar fitimet në lokal!

Countdown zyrtar i NYE 2023 përdoret ekskluzivisht nga Punëtorët profesionistë që punojnë në disk, DJ-të e lëvizshme, Jockeys e VJ-së ose Video, Klubet e natës, Baret, Stacionet e Radios, Kazinotë, Zinxhirët e Hoteleve, Resortet, Pishinat e Regjistrimeve, Vendet e Argëtimit dhe Kompanitë e Prodhimit në të gjithë botën.

Countdown zyrtar i NYE është në dispozicion në gjuhët 4;
ANGLISHTSPANJISHTFrëngjisht & DEUTSCHE.

¡Nosotros hablamos español! Klikoni Haga në "Chat Live"

  1. CILËSISË: Vjen në 4K, 2K. 1080p ose 720p (* me porosi në dispozicion)
  2. Length:   4 minuta (* ose një kohë me porosi)
  3. FORMAT: Punon me të gjithë softuerët Dj Video dhe të gjithë DVD / Blu Ray Players * (vetëm na tregoni se cili format ju përdorni, në mënyrë që të mund t'ju marrim llojin e saktë)
  4. CUSTOMISED: Ne do të shtojmë emrin tuaj dhe klubin / ngjarjen, të shprehur profesionalisht, plus logon tuaj në numërimin tuaj për markë maksimale!
  5. DELIVERY:  T ALL GJITHA urdhërat e veriut të veriut janë 100% të garantuara për tu shpërndarë PARA PAR CE T CE REZULTATS S Y VITIT TUAJ OSE E FALAS!
0